Οι Sunbird Aloes κερδίζουν τις εντυπώσεις

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε την νέα σειρά μοναδικών υβριδίων Αλόης Sunbird. Οι Sunbird Aloes δεν έχουν καμία σχέση με τις φαρμακευτικές καλλιεργούμενες ποικιλίες! Ο κ. Leo Thamm πέρασε δεκαετίες αδιάκοπου υβριδισμού και τις έχει σχεδιάσει για να εντυπωσιάζουν με τα χρώματα των λουλουδιών τους και να κυριαρχούν στα παρτέρια και τους κήπους! Μια υπόσχεση μπορούμε να δώσουμε για τις συγκεκριμένες ποικιλίες: “Η διαφορά είναι στα λουλούδια”

Τι κάνει τα υβρίδια της Sunbird μοναδικά;

Ότι και να γίνει, το φυτό θα ανθίσει στα παρτέρια με την ελάχιστη δυνατή φροντίδα και θα προσθέσει χρώμα το χειμώνα και στο ξεκίνημα της άνοιξης πριν από άλλα είδη!

Οι περισσότερες ποικιλίες αντέχουν σε μεγάλη ξηρασία και καύσωνα και σε ελαφρύ παγετό. Είναι ιδανικές για επαγγελματίες αλλά και νέους κηπολάτρες, και αποτελούν μια σίγουρη επιλογή φυτών υψηλής απόδοσης συναισθημάτων καθώς χρειάζονται ελάχιστη προσοχή για να ευδοκιμήσουν. Επιπλέον, οι συγκεκριμένες ποικιλίες είναι μια βιώσιμη επιλογή εξοικονόμησης νερού, για ένα οικολογικό τοπίο με υψηλή αντοχή στον χρόνο.

Υπάρχει πληθώρα χρωμάτων και μεγεθών αλλά όλες χρειάζονται φως και ένα καλά στραγγιζόμενο μέρος για να ανθίσουν. Χωρίζουμε τις ποικιλίες μας σε 4 ομάδες ώστε να επιλέξετε αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σας

1. Μινιατούρες

Οι μινιατούρες είναι ιδιαίτερες καθώς ανθίζουν πολύ γρήγορα και μαζικά ακόμα και σε μικρές γλάστρες! Εύκολη επιλογή για διακόσμηση στο σπίτι και όταν μεγαλώσουν αρκετά, μεταφέρονται με την ίδια ευκολία στο παρτέρι. Στις μινιατούρες περιλαμβάνονται οι ‘Cupid’, ‘Emerald’ και ‘Mountain Gem’

2. Μικρές

Με μεγαλύτερο εύρος επιλογών χρωμάτων, ιδανική ομάδα για φύτευση σε μεγαλύτερες γλάστρες ή απευθείας στον κήπο/παρτέρι. Σε αυτή την ομάδα θα βρείτε τις ‘Andrea’s Orange’, ‘Bright Spark’, ‘Meringue’ και ‘Sunbird’.

3. Μεσαίες

Η πολυπληθέστερη ομάδα, σχεδιασμένη ώστε να έχει μεγαλύτερα άνθη σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες και να αποτελεί μια φανταστική επιλογή για φύτευση στο χώμα ή σε μεγάλες γλάστρες. Με πολλές επιλογές σε σχήμα φυλλώματος και χρώματα, σε αυτή την ομάδα ανήκουν οι ‘Borealis’, ‘Toffee Apple’, ‘Nugget’, ‘Ember’ και ‘Red Ivory’

4. Μεγάλες

Η σειρά με τις μεγάλες Αλόες είναι σχεδιασμένες για να χρησιμοποιούνται στην κηποτεχνία, σαν μια εύκολη και εντυπωσιακή λύση μεγάλης διάρκειας με πολύ μικρές ανάγκες σε νερό. Μπορούν να φτάσουν το 1,50 μέτρο σε ύψος και έχουν εγγυημένη και πυκνή ανθοφορία. Μερικές από αυτές τις ποικιλίες είναι οι ‘Erik the Red’, ‘Giza’ και ‘Gold Mine’.