Φιλοσοφία

Ένας Ικανοποιητικός Σκοπός

Είμαστε καλλιεργητές. Είμαστε γενετιστές. Είμαστε καταναλωτές.

Δημιουργήσαμε την Marathon Plants ώστε να είμαστε δίπλα στους συνεργάτες μας, να προτείνουμε ένα μεγάλο εύρος φυτών εκτενώς ελεγμένα στο κλίμα της μεσογείου και με τις ανώτατες ποιοτικές προδιαγραφές.

Ο απώτερος σκοπός μας είναι να είμαστε ή πρώτη επιλογή και να παρέχουμε τα πάντα για την επιχείρησή σας.

Αδιάρρηκτες Αξίες

Το Πάθος

για αυτό που κάνουμε, μας οδηγεί στην διαρκή βελτίωση της παραγωγής μας. Έχουμε γνήσια αγάπη για τα φυτά, και προσπαθούμε να την αναδείξουμε μέσα από τα προϊόντα μας.

Ποιότητα

για εμάς σημαίνει πλούσιο φύλλωμα, ζωηρά και πολύχρωμα άνθη αλλά και ανθεκτικότητα. Ψάχνουμε συνέχεια νέες ποικιλίες για να προσθέσουμε στον κατάλογό μας. Η καινοτομία και η πρόοδος είναι ο οδηγός στην καθημερινότητα μας.

Ο Σεβασμός

προς τον άνθρωπο και την φύση. Στην Marathon Plants βασικό μας μέλημα είναι η καλλιέργεια και η προστασία της φύσης αλλά και η δημιουργία ενός φιλικού περιβάλλοντος εργασίας με διαρκή εκπαίδευση.

Η Αξιοπιστία

καθορίζει την καθημερινή μας λειτουργία και όλες τις επαφές που έχουμε με τα προϊόντα μας, τους προμηθευτές μας και τους πελάτες μας. Όπως θέλουμε να παράγουμε εξαιρετικά προϊόντα, άλλο τόσο στοχεύουμε να είμαστε και έμπιστοι συνεργάτες.

Μια Παθιασμένη Αποστολή…

  • Διαρκής καινοτομία και βελτίωση της παραγωγής μας
  • Δημιουργία προϊόντων για τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή
  • Βιώσιμη λειτουργία για το περιβάλλον και τον άνθρωπο
  • Αμεσότητα και εμπιστοσύνη στις συνεργασίες μας
  • Ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας μας κοινωνίας
  • Συμβολή στην ανάπτυξη ενός τρόπου ζωής σε αρμονία με την φύση