Η πιο συναρπαστική ανθοκομική έκθεση της χρονιάς: Flower Trials 2022

Η αγαπημένη μας στιγμή του έτους σχεδόν έφτασε, καθώς η διοργάνωση των Flower Trials 2022 είναι μόλις δύο μήνες μακριά. Μετά από ένα χρόνο απουσίας, και άλλον ένα που η έκθεση έγινε ψηφιακά, πιστεύουμε πως ο κλάδος μας έχει ανάγκη από μια ανάσα ανανέωσης και κοινωνικότητας.

Πού και πότε θα μας βρείτε

Η ομάδα μας, όπως το συνηθίζει από το 2019, θα βρίσκεται στην Ολλανδία από τις 14 έως τις 17 Ιουνίου. Έχουμε την τύχη να μας φιλοξενεί ένας από τους μεγαλύτερους ανθοκομικούς οργανισμούς παγκοσμίως, η Royal Van Zanten, μέσα στα θερμοκήπιά της, στη διεύθυνση: Rijshornstraat 205, 1435 HH Rijsenhout, The Netherlands.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε διαδικτυακή εγγραφή στην πλατφόρμα των Flower Trials χωρίς καμία χρέωση!

Μια κλεφτή ματιά από αυτά που θα σας δείξουμε!

Νέα σειρά Ανιγόζανθου, Celebrations!

Οι περισσότεροι από εσάς έχετε μάθει πλέον τον αγαπημένο Ανιγόζανθο, ή πόδι καγκουρό όπως τον αποκαλούν και οι Αυστραλοί. Φέτος είμαστε φοβερά ενθουσιασμένοι καθώς θα παρουσιάσουμε την νέα μας σειρά, τα Celebrations, μια ομάδα από πραγματικά ιδιαίτερα φυτά, με δίχρωμα άνθη σε ιριδίζουσες αποχρώσεις του μπλε, μοβ, κόκκινου, χρυσού και πράσινου!

Οι μοναδική Αλόη με τα φανταστικά άνθη

Η νέα μας συνεργασία από την ήπειρο της Αφρικής, φέρνει σε επαφή την Ευρώπη με τα εκπληκτικά γονίδια της Sunbird Aloe, τα οποία υπόσχονται πως η διαφορά είναι στα λουλούδια. Οι συγκεκριμένες Αλόες είναι ειδικά σχεδιασμένες για να παράγουν μέγιστη ανθοφορία τον από το φθινόπωρο μέχρι την άνοιξη, περιόδους του χρόνου που το χρώμα λείπει από τους κήπους μας. Επιπλέον είναι φυτά με μικρή ανάγκη σε νερό και εξυπηρετούν βιώσιμες κηπευτικές πρακτικές υψηλής απόδοσης. Θα βρείτε τέσσερις παραλλαγές των υβριδίων:

  • Μινιατούρες: Ετήσια ανθοφορία, ιδανικές για μικρές γλάστρες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους
  • Μικρές: Η τέλεια επιλογή για μια μεσαία γλάστρα αλλά και για παρτέρια
  • Μεσαίες: Στολίζουν μοναδικά μεγάλες γλάστρες στον κήπο αλλά τις προτείνουμε και για φύτευση στο χώμα
  • Μεγάλες: Φανταστικές για φύτευση σε εξωτικά τοπία, με δενδροειδής ή θαμνώδη σχήματα

Ανθίζων ευκάλυπτος; ...Η πανέμορφη Κορύμπια

Όπως έχετε καταλάβει έχουμε μια αδυναμία στα αυστραλιανά φυτά, έτσι αποφασίσαμε να φέρουμε κάτι νέο στις αγορές της Ευρώπης. Στην Αυστραλία αποκαλούν το άνθος του τσιχλόφουσκα, καθώς δημιουργεί συστάδες από λεπτά λουλούδια που τη θυμίζουν μορφολογικά. Είναι ένα μικρό δέντρο, ιδανικό για φύτευση σε μεγάλη γλάστρα, που μπορεί να μεταφερθεί στο χώμα του κήπου σας όταν μεγαλώσει. Τα λουλούδια της Κορύμπιας παράγουν πανέμορφα κόκκινα, πορτοκαλί, ροζ και λευκά χρώματα.

Αυτά, και πολλά άλλα θα δείτε αν μας επισκεφτείτε τον Ιούνιο στην διοργάνωση των Flower Trials, στην Ολλανδία. Θα χαρούμε πολύ να τα πούμε από κοντά!!!